Disclaimer og søgetips

På MedicinTilDyr er det muligt at fremsøge produkter ud fra forskellige søgeord. Få at få mest ud af sin søgning kan man i menuen til venstre finde korte videoer med forskellige søgetips.

Søgeord for lægemidlernes Anvendelsesområde er et bredt søgeordsområde. Derfor er der et menupunkt, der specielt omhandler kategoriseringen af netop disse søgeord.

Venligst læs også denne disclaimer:

 

Disclaimer vedrørende søgeord

Når man søger på MedicinTilDyr er alle søgeord sat på hvert enkelt produkt som tags: Aktiv substans, anvendelsesområde, administrationsvej, dyreart og firma. Der er således ikke mulighed for  fritekstsøgning.

Det betyder til gengæld, at man kan kombinere forskellige tags i sin søgning og dermed indsnævre sin søgning.

Man kan fx kombinere aktiv substans med dyreart, anvendelsesområde med dyreart og administrationsvej, firma med aktivt stof og så videre.

Tags er søgeord og ikke nødvendigvis eksakte ord fra produktresumeerne.

Vær også opmærksom på følgende:

Et lægemiddel kan fx ifølge produktresummeet benyttes i forbindelse med Diarré hos kvæg og Halthed hos svin. Hvis man søger ud fra søgeordene “Diarré” og “Svin” vil dette lægemiddel komme frem i søgeresultatet, selv om det kun er godkendt  til Diarre hos kvæg.

Søgeordene er derfor kun vejledende og produktresumeets afsnit om fx Terapeutiske indikationer skal derfor altid læses nøje.