Om MedicinTilDyr.dk

MedicinTilDyr.dk udkommer som hjemmeside og app. Begge medier udgives af ViNordic – Veterinary Industry Nordic – og indeholder information om veterinære lægemidler til dyrlæger og andre fagfolk.

Al information på hjemmesiden og i apps vedrørende veterinærlægemidler er baseret på de enkelte produkters SPC og løbende opdateringer fra Lægemiddelstyrelsen.

Herudover indeholder hjemmesiden en lang række informationer om gældende lovgivning vedr. lægemidler og andre veterinærfaglige emner.

 

Om brugerdata 

ViNordic anvender udelukkende information fra cookies til at forbedre brugeroplevelsen på MedicintilDyr.

ViNordic videresælger eller videregiver aldrig data (trafikmønstre, produktsøgninger m.v.) til kommerciel brug hos tredjepart.

 

MedicinTilDyr app til Android og iOS.

Systemkrav til iPhone og Android-telefoner:

Appen MedicinTilDyr er udviklet specifikt til iPhone- og Androidbaserede smartphones. App’en kan anvendes, selv om du ikke er online, dog kan du kun opdatere med ny produkt- og prisinformation, når du er online.

iPhone: App’en virker ved styresystem version 10.3 og opefter og kan hentes gratis i App StoreSM

Android: App’en virker ved styresystem version 5 og opefter og kan hentes gratis på Google play

Tablets: Der er ikke udviklet specielle apps til brug på tablets, men smartphone app’en fungerer fint på iPad og Androidbaserede tablets. Skal downloades som en app til telefonen.

Før du downloader For at downloade app’en skal man være online. App’en fylder ca. 10 MB. Herefter kan app’en benyttes, også når du er off-line.

Opdatering af produkt- og prisinformation
Priser opdateres hver 14. dag på samme dag som Lægemiddelstyrelsens takst. Produktinformationen opdateres løbende, når der er ændringer til produkterne. Også nye produkter tilføjes løbende i takt med, at de markedsføres i Danmark. Det er de enkelte virksomheders ansvar, at produktinformationen er opdateret.

Vi håber, at du bliver glad for den nye app. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte ViNordics sekretariat.